Despre Studio Lyora Digital Project

Aş dori să ţineţi cont de faptul că această meserie nu o poţi dobândi decât dacă bineînţeles ai absolvit şi Institutul de Arte Teatrale şi Cinematografice, tocmai de aceea mi-am dorit întotdeauna să am studioul meu propriu şi inclusiv propria mea agenţie de organizare evenimente.
Sper să înţelegeţi că atât eu cât şi echipele mele exercităm aceste meserii cu un înalt profesionalism dar în acelaşi timp şi cu mare plăcere.
Foarte mulţi ani am lucrat singur, cameraman la aceste evenimente, special pentru a înţelege toate tainele acestei meserii, după un timp am hotărât să înfiinţez o firmă serioasă, care să mă apropie de legalitate şi credibilitatea clienţilor.
Poate vă întrebaţi de unde vine numele de Lyora!

Fiica mea s-a născut în Israel, şi întâmplător am auzit acest nume, după care am întrebat ce înseamnă acest nume.
Lyora înseamnă LUMINA MEA, mi-a plăcut foarte mult şi atunci am hotărât ca numele fiicei mele să fie acesta, nu suntem evrei, suntem crestini-ortodoxi, doar am împrumutat acest nume pentru fiica noastră.
Când am înfiinţat firma, ne-am gândit ce nume îi vom da, şi am hotărât să o numim
STUDIO LYORA DIGITAL PROJECT, deoarece şi dumneavoastră aveţi nevoie de lumina profesionalismului nostru, lucru pe care vi-l oferim garantat la preţuri de producator.

După 2 ani de activitate ca studio video-foto, am observat că toţi colaboratorii noştrii cu aranjamente decorative ale restaurantelor nu dădeau dovadă de profesionalismul de care noi aveam nevoie pentru clienţii noştrii, şi atunci am hotărât să deschidem un alt departament al firmei care să se numească LYORA AGENCY.
De aceea în prezent suntem foarte siguri pe noi atunci când organizăm un eveniment.

Foarte mulţi clienţi ne întreabă de ce avem preţurile cu 50% mai mici decât celelalte agenţii?
Răspunsul este foarte simplu: avem producţie proprie atât la studio, cât şi la agenţie, şi nu suntem obligaţi să punem adaos la serviciile pe care le oferim, precum majoritatea agenţiilor care folosesc acest sistem, adică închiriază o echipă de filmare de la noi şi maresc pretul.
Nu ştiu dacă am fost destul de convingător pentru dumneavoastră, dar în speranţa că m-aţi înţeles vă aşteptăm la STUDIO LYORA DIGITAL PROJECT pentru a transforma nunta dumneavoastră într-o noapte de basm.